文献
J-GLOBAL ID:200902277376796250
整理番号:06A0305792
ナンキンマメ表皮のプロシアニジン: 加工により影響を受ける組成と抗酸化活性
Peanut skin procyanidins: Composition and antioxidant activities as affected by processing
著者 (4件):
YU Jianmei
(Food and Nutrition Sciences, Dep. of Human Environment and Family Sciences, North Carolina A&T State Univ., 1601 E. ...)
,
AHMEDNA Mohamed
(Food and Nutrition Sciences, Dep. of Human Environment and Family Sciences, North Carolina A&T State Univ., 1601 E. ...)
,
GOKTEPE Ipek
(Food and Nutrition Sciences, Dep. of Human Environment and Family Sciences, North Carolina A&T State Univ., 1601 E. ...)
,
DAI Jian
(Dep. of Chemistry, Wake Forest Univ., Salem Hall, Box 7486, Winston-Salem, NC 27109, USA)
資料名:
Journal of Food Composition and Analysis
(Journal of Food Composition and Analysis)
巻:
19
号:
4
ページ:
364-371
発行年:
2006年06月
JST資料番号:
T0477A
ISSN:
0889-1575
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)