文献
J-GLOBAL ID:200902277441039216
整理番号:04A0254548
クルマエビの鮮度保持に対するスーパーチルド貯蔵の影響
Effect of Super Chilling Storage on Maintenance of Freshness of Kuruma Prawn
著者 (4件):
ANDO M
(Yamaguchi Prefectural Univ., Yamaguchi, JPN)
,
NAKAMURA H
(Yamaguchi Prefectural Univ., Yamaguchi, JPN)
,
HARADA R
(Yamaguchi Prefectural Univ., Yamaguchi, JPN)
,
YAMANE A
(Hyo-On Lab., Inc., Tottori, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
10
号:
1
ページ:
25-31
発行年:
2004年02月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)