文献
J-GLOBAL ID:200902277850249826
整理番号:09A1251696
上部腸管シミュレートモデル中での乳蛋白質で安定化したエマルションの胆汁酸塩との相互作用
Interactions of milk protein-stabilized oil-in-water emulsions with bile salts in a simulated upper intestinal model
著者 (3件):
SARKAR Anwesha
(Riddet Inst., Massey Univ., Private Bag 11 222, Palmerston North 4442, NZL)
,
HORNE David S.
(Riddet Inst., Massey Univ., Private Bag 11 222, Palmerston North 4442, NZL)
,
SINGH Harjinder
(Riddet Inst., Massey Univ., Private Bag 11 222, Palmerston North 4442, NZL)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
24
号:
2-3
ページ:
142-151
発行年:
2010年03月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)