文献
J-GLOBAL ID:200902278105564503
整理番号:05A0710844
混合乳チーズの熟成時間予測のための毛細管電気泳動カゼイン画分の化学量論的分析
Chemometrical Analysis of Capillary Electrophoresis Casein Fractions for Predicting Ripening Times of Milk Mixture Cheese
著者 (4件):
ALBILLOS Silvia M.
(Univ. Burgos, Burgos, ESP)
,
BUSTO Maria D.
(Univ. Burgos, Burgos, ESP)
,
PEREZ-MATEOS Manuel
(Univ. Burgos, Burgos, ESP)
,
ORTEGA Natividad
(Univ. Burgos, Burgos, ESP)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
53
号:
15
ページ:
6094-6099
発行年:
2005年07月27日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)