文献
J-GLOBAL ID:200902278142692562
整理番号:06A0519570
健康な青年における丸ごとの小魚からのカルシウム吸収に及ぼすミカン類(スダチ)ジュースの影響
Effect of Citrus Fruit (Sudachi) Juice on Absorption of Calcium from Whole Small Fish in Healthy Young Men
著者 (7件):
NII Yoshitaka
(Tokushima Prefectural Industrial Technol. Center, Tokushima, JPN)
,
OSAWA Takamasa
(Univ. Tokushima Graduate School, Tokushima, JPN)
,
KUNII Daisuke
(Univ. Tokushima Graduate School, Tokushima, JPN)
,
FUKUTA Kazuhiro
(Tokushima Prefectural Industrial Technol. Center, Tokushima, JPN)
,
SAKAI Kentaro
(Hiroshima Jogakuin Univ., Hiroshima, JPN)
,
KONDO Maki
(Shikoku Univ., Tokushima, JPN)
,
YAMAMOTO Shigeru
(Univ. Tokushima Graduate School, Tokushima, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
12
号:
1
ページ:
27-30
発行年:
2006年02月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)