文献
J-GLOBAL ID:200902278177236764
整理番号:06A0428013
in vitroのヒト消化モデルを通過する水中油型エマルションの性質に対する食物繊維の影響の予備研究
Preliminary study of the influence of dietary fiber on the properties of oil-in-water emulsions passing through an in vitro human digestion model
著者 (3件):
BEYSSERIAT Maud
(Biopolymers and Colloids Res. Lab., Dep. of Food Sci., Univ. of Massachusetts, Amherst, MA 01003, USA)
,
DECKER Eric A.
(Biopolymers and Colloids Res. Lab., Dep. of Food Sci., Univ. of Massachusetts, Amherst, MA 01003, USA)
,
MCCLEMENTS D. Julian
(Biopolymers and Colloids Res. Lab., Dep. of Food Sci., Univ. of Massachusetts, Amherst, MA 01003, USA)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
20
号:
6
ページ:
800-809
発行年:
2006年08月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)