文献
J-GLOBAL ID:200902278259197015
整理番号:07A0889657
凍結乾燥中におけるLactobacillus reuteri TMW1.106 が生存能力および膜特性に及ぼすオリゴ糖の影響
Influence of oligosaccharides on the viability and membrane properties of Lactobacillus reuteri TMW1.106 during freeze-drying
著者 (4件):
SCHWAB Clarissa
(Univ. of Alberta, Dep. of Agricultural, Food and Nutritional Sci., 4-10 Ag/For Centre, Edmonton, AB, Canada T6G 2P5)
,
SCHWAB Clarissa
(Technische Universitaet Muenchen, Lehrstuhl Technische Mikrobiologie, D-85350 Freising, DEU)
,
VOGEL Rudi
(Technische Universitaet Muenchen, Lehrstuhl Technische Mikrobiologie, D-85350 Freising, DEU)
,
GAENZLE Michael G.
(Univ. of Alberta, Dep. of Agricultural, Food and Nutritional Sci., 4-10 Ag/For Centre, Edmonton, AB, Canada T6G 2P5)
資料名:
Cryobiology
(Cryobiology)
巻:
55
号:
2
ページ:
108-114
発行年:
2007年10月
JST資料番号:
W1674A
ISSN:
0011-2240
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)