文献
J-GLOBAL ID:200902278441120265
整理番号:04A0354308
多価フェノールの抗変異原および抗酸化活性に対する加熱および調味料の添加の影響
Effects of heating and the addition of seasonings on the anti-mutagenic and anti-oxidative activities of polyphenols
著者 (5件):
BAO H
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
,
REN H
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
,
ENDO H
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
,
TAKAGI Y
(Azabu Univ., Kanagawa, JPN)
,
HAYASHI T
(Tokyo Univ. Fisheries, Tokyo, JPN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
86
号:
4
ページ:
517-524
発行年:
2004年08月
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)