文献
J-GLOBAL ID:200902278632901461
整理番号:03A0502223
米澱粉 II.構造特性は膨潤及び糊化特性に対する洞察を提供する
Rice starches. II. Structural aspects provide insight into swelling and pasting properties.
著者 (4件):
VANDEPUTTE G E
(Katholieke Univ. Leuven, Leuven, BEL)
,
DERYCKE V
(Katholieke Univ. Leuven, Leuven, BEL)
,
GEEROMS J
(Remy-Ind., Wijgmaal, BEL)
,
DELCOUR J A
(Katholieke Univ. Leuven, Leuven, BEL)
資料名:
Journal of Cereal Science
(Journal of Cereal Science)
巻:
38
号:
1
ページ:
53-59
発行年:
2003年07月
JST資料番号:
H0885A
ISSN:
0733-5210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)