文献
J-GLOBAL ID:200902278633169969
整理番号:05A0636319
食料生産システムにおけるカドミウム: 感受性人口グループへの健康リスク
Cadmium in Food Production Systems: A Health Risk for Sensitive Population Groups
著者 (5件):
OLSSON Ing-Marie
(Swedish National Board of Health and Welfare)
,
ERIKSSON Jan
(Swedish Univ. Agricultural Sci.)
,
OEBORN Ingrid
(Swedish Univ. Agricultural Sci.)
,
SKERFVING Staffan
(Lund Univ., SWE)
,
OSKARSSON Agneta
(Swedish Univ. Agricultural Sci.)
資料名:
AMBIO
(AMBIO)
巻:
34
号:
4/5
ページ:
344-351
発行年:
2005年06月
JST資料番号:
E0782A
ISSN:
0044-7447
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スウェーデン (SWE)
言語:
英語 (EN)