文献
J-GLOBAL ID:200902279048915813
整理番号:08A0531634
等電点可溶化/沈殿法を用いて単離したオキアミ類蛋白質濃縮物の栄養価,蛋白質品質および安全性の分析
Determination of the nutritional value, protein quality and safety of krill protein concentrate isolated using an isoelectric solubilization/precipitation technique
著者 (3件):
GIGLIOTTI J.c.
(Animal and Nutritional Sciences, P.O. Box 6108, West Virginia Univ., Morgantown, WV, USA)
,
JACZYNSKI J.
(Animal and Nutritional Sciences, P.O. Box 6108, West Virginia Univ., Morgantown, WV, USA)
,
TOU J.c.
(Animal and Nutritional Sciences, P.O. Box 6108, West Virginia Univ., Morgantown, WV, USA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
111
号:
1
ページ:
209-214
発行年:
2008年11月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)