文献
J-GLOBAL ID:200902279511404823
整理番号:08A0005052
古米から調理した米飯のテクスチャおよび還元剤によるその改善
Texture of Cooked Rice Prepared from Aged Rice and Its Improvement by Reducing Agents
著者 (4件):
OHNO Toshihisa
(Inst. for Food and Brewing, Akita Prefectural Agriculture, Forestry and Fisheries Res. Center)
,
TOMATSU Makoto
(Inst. for Food and Brewing, Akita Prefectural Agriculture, Forestry and Fisheries Res. Center)
,
TOEDA Kazuki
(Inst. for Food and Brewing, Akita Prefectural Agriculture, Forestry and Fisheries Res. Center)
,
OHISA Naganori
(School of Food, Agricultural and Environmental Sciences, Miyagi Univ.)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
71
号:
12
ページ:
2912-2920 (J-STAGE)
発行年:
2007年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)