文献
J-GLOBAL ID:200902279609244824
整理番号:03A0662795
肉赤ジャガイモのアントシアニンの抗インフルエンザウイルス活性
Anti Influenza Virus Activity of a Red-Fleshed Potato Anthocyanin
著者 (9件):
HAYASHI K
(Wada Sugar Refining Co. Ltd., Tokyo, JPN)
,
MORI M
(Hokkaido National Agricultural Experiment Station, Hokkaido, JPN)
,
MATSUTANI(KNOX) Y
(Asahikawa Medical Coll., Asahikawa, JPN)
,
SUZUTAN T
(Fukushima Medical Univ., Fukushima, JPN)
,
OGASAWARA M
(Asahikawa Medical Coll., Asahikawa, JPN)
,
YOSHIDA I
(Asahikawa Medical Coll., Asahikawa, JPN)
,
HOSOKAWA K
(Hyogo Univ., Hyogo, JPN)
,
TSUKUI A
(Tokyo Kasei Gakuin Junior Coll., Tokyo, JPN)
,
AZUMA M
(Asahikawa Medical Coll., Asahikawa, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
9
号:
3
ページ:
242-244
発行年:
2003年08月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)