文献
J-GLOBAL ID:200902280058683730
整理番号:06A0238062
4種レモンの手絞りジュースにおける揮発性物質濃度の比較
Comparison of Volatile Concentrations in Hand-Squeezed Juices of Four Different Lemon Varieties
著者 (3件):
ALLEGRONE Gianna
(Universita degli Studi del Piemonte Orientale, Novara, ITA)
,
BELLIARDO Flavio
(Universita degli Studi di Torino, Torino, ITA)
,
CABELLA Paolo
(Mastertaste SpA, Torino, ITA)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
54
号:
5
ページ:
1844-1848
発行年:
2006年03月08日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)