文献
J-GLOBAL ID:200902280455915583
整理番号:09A0637797
疎水性非多孔質高密度膜処理を用いる魚油の酸化指標の低下
Reduction in Oxidation Index Value of Fish Oils Using Hydrophobic Nonporous Denser Membrane Process
著者 (3件):
MIYAGI Atsushi
(Chiba Industrial Technol. Res. Inst., Chiba, JPN)
,
NABETANI Hiroshi
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
NAKAJIMA Mitsutoshi
(Univ. Tsukuba, Ibaraki, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
15
号:
3
ページ:
245-248
発行年:
2009年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)