文献
J-GLOBAL ID:200902280551821085
整理番号:09A1054233
牛肉ステーキの脂肪酸組成に対する採試脂肪位置と調理の影響
Effect of sampling fat location and cooking on fatty acid composition of beef steaks
著者 (7件):
JIANG T.
(Dep. of Animal Sciences, Washington State Univ., Pullman, WA 99164-6351, USA)
,
BUSBOOM J.r.
(Dep. of Animal Sciences, Washington State Univ., Pullman, WA 99164-6351, USA)
,
NELSON M.l.
(Dep. of Animal Sciences, Washington State Univ., Pullman, WA 99164-6351, USA)
,
O’FALLON J.
(Dep. of Animal Sciences, Washington State Univ., Pullman, WA 99164-6351, USA)
,
RINGKOB T.p.
(Dep. of Animal Biotechnology, Univ. of Nevada, Reno, NV 89557-0208, USA)
,
JOOS D.
(Nevada Agriculture Experiment Station, Univ. of Nevada, Reno, NV 89557-0208, USA)
,
PIPER K.
(Nevada Agriculture Experiment Station, Univ. of Nevada, Reno, NV 89557-0208, USA)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
84
号:
1
ページ:
86-92
発行年:
2010年01月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)