文献
J-GLOBAL ID:200902280893669641
整理番号:06A0353976
シアル酸及びκ-カゼイングリコマクロペプチドの分析によるマーガリン中のホエーの検出
Detection of whey in margarine by analysis of sialic acid and κ-casein glycomacropeptide
著者 (4件):
NAKANO T.
(Univ. Alberta, Alberta, CAN)
,
KUSUMP S.
(Univ. Alberta, Alberta, CAN)
,
IKAWA N.
(Meiji Univ., Kanagawa, JPN)
,
OZIMEK L.
(Univ. Alberta, Alberta, CAN)
資料名:
Milchwissenschaft
(Milchwissenschaft)
巻:
61
号:
1
ページ:
36-40
発行年:
2006年
JST資料番号:
D0077A
ISSN:
0026-3788
CODEN:
MILCAD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)