文献
J-GLOBAL ID:200902281074334122
整理番号:07A0948133
低利用魚種からの魚醤油発酵過程におけるエキス成分及び微生物増殖の変化と最終製品の品質
Changes in extractive components and microbial proliferation during fermentation of fish sauce from underutilized fish species and quality of final products
著者 (5件):
TAIRA Wakako
(Univ. Tokyo, Tokyo)
,
FUNATSU Yasuhiro
(Toyoma Prefectural Food Res. Inst., Toyoma)
,
SATOMI Masataka
(National Res. Inst. of Fisheries Sci., Yokohama)
,
TAKANO Takashi
(Toyama Kamaboko Co. Ltd, Toyama, JPN)
,
ABE Hiroki
(Univ. Tokyo, Tokyo)
資料名:
Fisheries Science
(Fisheries Science)
巻:
73
号:
4
ページ:
913-923
発行年:
2007年08月
JST資料番号:
W1348A
ISSN:
0919-9268
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オーストラリア (AUS)
言語:
英語 (EN)