文献
J-GLOBAL ID:200902281438846604
整理番号:09A0127205
アスコルビゲンおよびアスコルビン酸のフリーラジカル・スカベンジングと酸化防止活性 in vitro調査および培養ヒト角質細胞
Free Radical Scavenging and Antioxidant Activity of Ascorbigen Versus Ascorbic Acid: Studies in Vitro and in Cultured Human Keratinocytes
著者 (7件):
WAGNER Anika E.
(Christian-Albrech.-Univ. Kiel, Kiel, DEU)
,
HUEBBE Patricia
(Christian-Albrech.-Univ. Kiel, Kiel, DEU)
,
KONISHI Tetsuya
(Niigata Univ. Pharmacy and Applied Life Sci., Niigata, JPN)
,
RAHMAN M. Mamunur
(Niigata Univ. Pharmacy and Applied Life Sci., Niigata, JPN)
,
NAKAHARA Meiko
(Univ. Yamanashi, Kofu, Japan,)
,
MATSUGO Seiichi
(Kanazawa Univ., Kanazawa, JPN)
,
RIMBACH Gerald
(Christian-Albrech.-Univ. Kiel, Kiel, DEU)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
56
号:
24
ページ:
11694-11699
発行年:
2008年12月24日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)