文献
J-GLOBAL ID:200902281510138130
整理番号:03A0157545
チャ(Camellia sinensis)の花についてのチャ多価フェノール及びカフェインの定量及びそのヒドロキシルラジカル除去作用と一酸化窒素抑制作用
Determination of Tea Polyphenols and Caffeine in Tea Flowers(Camellia sinensis) and Their Hydroxyl Radical Scavenging and Nitric Oxide Suppressing Effects.
著者 (3件):
LIN Y-S
(National Taiwan Univ., Taipei, TWN)
,
WU S-S
(Taiwan Tea Experiment Station, Taitung, TWN)
,
LIN J-K
(National Taiwan Univ., Taipei, TWN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
51
号:
4
ページ:
975-980
発行年:
2003年02月12日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)