文献
J-GLOBAL ID:200902281591604970
整理番号:05A0517672
日本酒熟成中の芳香化合物の変化
Changes in the Aroma Compounds of Sake during Aging
著者 (4件):
ISOGAI Atsuko
(National Res. Inst. Brewing, Higashihiroshima, JPN)
,
UTSUNOMIYA Hitoshi
(National Res. Inst. Brewing, Higashihiroshima, JPN)
,
KANDA Ryoko
(National Res. Inst. Brewing, Higashihiroshima, JPN)
,
IWATA Hiroshi
(National Res. Inst. Brewing, Higashihiroshima, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
53
号:
10
ページ:
4118-4123
発行年:
2005年05月18日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)