文献
J-GLOBAL ID:200902281761416236
整理番号:07A0890759
ラベンダー(Lavandula angustifolia)由来の三つのテルペンシンターゼのクローニングと機能特性
Cloning and functional characterization of three terpene synthases from lavender (Lavandula angustifolia)
著者 (6件):
LANDMANN Christian
(Biomolecular Food Technol., Technical Univ. Munich, Lise-Meitner-Str. 34, 85354 Freising, DEU)
,
FINK Barbara
(Biomolecular Food Technol., Technical Univ. Munich, Lise-Meitner-Str. 34, 85354 Freising, DEU)
,
FESTNER Maria
(Biomolecular Food Technol., Technical Univ. Munich, Lise-Meitner-Str. 34, 85354 Freising, DEU)
,
DREGUS Marta
(Chair of Food Technol., Technical Univ. Munich, Am Forum 2, 85350 Freising, DEU)
,
ENGEL Karl-heinz
(Chair of Food Technol., Technical Univ. Munich, Am Forum 2, 85350 Freising, DEU)
,
SCHWAB Wilfried
(Biomolecular Food Technol., Technical Univ. Munich, Lise-Meitner-Str. 34, 85354 Freising, DEU)
資料名:
Archives of Biochemistry and Biophysics
(Archives of Biochemistry and Biophysics)
巻:
465
号:
2
ページ:
417-429
発行年:
2007年09月15日
JST資料番号:
B0023A
ISSN:
0003-9861
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)