文献
J-GLOBAL ID:200902281992773805
整理番号:09A0270724
果物,野菜及びトウモロコシ及び卵製品中のキサントフィル(ルテイン,ゼアキサンチン)含量
Xanthophyll (lutein, zeaxanthin) content in fruits, vegetables and corn and egg products
著者 (3件):
PERRY Alisa
(Jean Mayer US Dep. of Agriculture Human Nutrition Res. Center on Aging at Tufts Univ., 711 Washington Street, Boston ...)
,
RASMUSSEN Helen
(Jean Mayer US Dep. of Agriculture Human Nutrition Res. Center on Aging at Tufts Univ., 711 Washington Street, Boston ...)
,
JOHNSON Elizabeth J.
(Jean Mayer US Dep. of Agriculture Human Nutrition Res. Center on Aging at Tufts Univ., 711 Washington Street, Boston ...)
資料名:
Journal of Food Composition and Analysis
(Journal of Food Composition and Analysis)
巻:
22
号:
1
ページ:
9-15
発行年:
2009年02月
JST資料番号:
T0477A
ISSN:
0889-1575
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)