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文献
J-GLOBAL ID:200902282988296829   整理番号:05A0848602

Chemical properties and antioxidative activity of glycated α-lactalbumin with a rare sugar, d-allose, by Maillard reaction

著者 (4件):
SUN Yuanxia
(Dep. of Biochemistry and Food Sci., Kagawa Univ., Ikenobe, Miki, Kagawa 761-0795, JPN)
HAYAKAWA Shigeru
(Dep. of Biochemistry and Food Sci., Kagawa Univ., Ikenobe, Miki, Kagawa 761-0795, JPN)
PUANGMANEE Somwipa
(Dep. of Biochemistry and Food Sci., Kagawa Univ., Ikenobe, Miki, Kagawa 761-0795, JPN)
IZUMORI Ken
(Dep. of Biochemistry and Food Sci., Kagawa Univ., Ikenobe, Miki, Kagawa 761-0795, JPN)

資料名:
Food Chemistry  (Food Chemistry)

巻: 95  号:ページ: 509-517  発行年: 2006年04月 
JST資料番号: H0766A  ISSN: 0308-8146  資料種別: 逐次刊行物 (A)
発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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