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文献
J-GLOBAL ID:200902283143975634   整理番号:07A0202083

緑黄色野菜の継続的な摂取と調理形態が血漿ケルセチン濃度に及ぼす影響

Effect of Intake of Green Vegetables and Cooking Procedures on Quercetin Concentrations in Human Plasma
著者 (6件):
井奥加奈
(大阪教大 教育)
奥田豊子
(大阪教大 教育)
樋口寿
(近畿大 農)
小切間美保
(同志社女大 生活科学)
梶原苗美
(神戸女大 家政)
竹井瑤子
(大阪教大 教育)

資料名:
Foods & Food Ingredients Journal of Japan  (Foods & Food Ingredients Journal of Japan)

巻: 212  号:ページ: 118-127  発行年: 2007年02月01日 
JST資料番号: S0046A  ISSN: 0919-9772  CODEN: FFIJER  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 日本語 (JA)
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