文献
J-GLOBAL ID:200902283220906748
整理番号:09A0292650
ミオシンはL-ヒスチジンを含む中性低イオン強度溶液で可溶化される
Myosin is solubilized in a neutral and low ionic strength solution containing l-histidine
著者 (5件):
HAYAKAWA T.
(Meat Sci. Lab., Graduate School of Agriculture, Hokkaido Univ., N-9, W-9, Kita-ku, Sapporo, Hokkaido 060-8589, JPN)
,
ITO T.
(Electron Microscope Lab., Graduate School of Agriculture, Hokkaido Univ., N-9, W-9, Kita-ku, Sapporo, Hokkaido ...)
,
WAKAMATSU J.
(Meat Sci. Lab., Graduate School of Agriculture, Hokkaido Univ., N-9, W-9, Kita-ku, Sapporo, Hokkaido 060-8589, JPN)
,
NISHIMURA T.
(Meat Sci. Lab., Graduate School of Agriculture, Hokkaido Univ., N-9, W-9, Kita-ku, Sapporo, Hokkaido 060-8589, JPN)
,
HATTORI A.
(Meat Sci. Lab., Graduate School of Agriculture, Hokkaido Univ., N-9, W-9, Kita-ku, Sapporo, Hokkaido 060-8589, JPN)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
82
号:
2
ページ:
151-154
発行年:
2009年06月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)