文献
J-GLOBAL ID:200902283505823641
整理番号:05A0749379
食品中でのカロチノイドcis-異性体の発生: 工学的,分析的,及び栄養的な関わり合い
Occurrence of carotenoid cis-isomers in food: Technological, analytical, and nutritional implications
著者 (2件):
SCHIEBER Andreas
(Section Plant Foodstuff Technol., Inst. of Food Technol., Hohenheim Univ., August-von-Hartmann-Strasse 3, D-70599 ...)
,
CARLE Reinhold
(Section Plant Foodstuff Technol., Inst. of Food Technol., Hohenheim Univ., August-von-Hartmann-Strasse 3, D-70599 ...)
資料名:
Trends in Food Science & Technology
(Trends in Food Science & Technology)
巻:
16
号:
9
ページ:
416-422
発行年:
2005年09月
JST資料番号:
W0057A
ISSN:
0924-2244
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)