文献
J-GLOBAL ID:200902283958716170
整理番号:07A0918274
米グルテリン酸性サブユニットのN末端から取り出した清酒の苦味ペプチド
Bitter-Tasting Sake Peptides Derived from the N-Terminus of the Rice Glutelin Acidic Subunit
著者 (4件):
HASHIZUME Katsumi
(National Res. Inst. Brewing, Higashihiroshima, JPN)
,
OKUDA Masaki
(National Res. Inst. Brewing, Higashihiroshima, JPN)
,
NUMATA Mineyo
(National Res. Inst. Brewing, Higashihiroshima, JPN)
,
IWASHITA Kazuhiro
(National Res. Inst. Brewing, Higashihiroshima, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
13
号:
3
ページ:
270-274
発行年:
2007年08月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)