文献
J-GLOBAL ID:200902284056254331
整理番号:09A0495282
腸炎菌の不活化に対する高静水圧処理と食品添加剤の相乗作用
Synergistic effect of high hydrostatic pressure treatment and food additives on the inactivation of Salmonella enteritidis
著者 (5件):
OGIHARA Hirokazu
(Dep. of Food Sci. and Technol., Coll. of Bioresource Sciences, Nihon Univ., 1866 Kameino, Fujisawa, Kanagawa ...)
,
YATUZUKA Maya
(Dep. of Food Sci. and Technol., Coll. of Bioresource Sciences, Nihon Univ., 1866 Kameino, Fujisawa, Kanagawa ...)
,
HORIE Naoko
(Dep. of Food Sci. and Technol., Coll. of Bioresource Sciences, Nihon Univ., 1866 Kameino, Fujisawa, Kanagawa ...)
,
FURUKAWA Soichi
(Dep. of Food Sci. and Technol., Coll. of Bioresource Sciences, Nihon Univ., 1866 Kameino, Fujisawa, Kanagawa ...)
,
YAMASAKI Makai
(Advanced Res. Inst. for the Sciences and Humanities, Nihon Univ., 6F Ichigaya Tokyu Building, 4-2-1 Kudan-kita ...)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
20
号:
11
ページ:
963-966
発行年:
2009年11月
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)