文献
J-GLOBAL ID:200902284085003933
整理番号:06A0572922
牛肉の乾燥モデル及び水拡散係数
Drying modeling and water diffusivity in beef meat
著者 (3件):
TRUJILLO Francisco Javier
(School of Chemical Engineering and Industrial Chemistry, Univ. of New South Wales, Sydney 2052, AUS)
,
WIANGKAEW Chaiyan
(School of Chemical Engineering and Industrial Chemistry, Univ. of New South Wales, Sydney 2052, AUS)
,
PHAM Q. Tuan
(School of Chemical Engineering and Industrial Chemistry, Univ. of New South Wales, Sydney 2052, AUS)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
78
号:
1
ページ:
74-85
発行年:
2007年01月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)