文献
J-GLOBAL ID:200902284184392445
整理番号:05A0573715
乳酸菌のエステラーゼ及びチーズフレーバ:乳脂肪加水分解,アルコール分解及びエステル化
Esterases of lactic acid bacteria and cheese flavour: Milk fat hydrolysis, alcoholysis and esterification
著者 (7件):
HOLLAND R.
(Fonterra Res. Centre, Fonterra Palmerston North, Private Bag 11029, NZL)
,
LIU S.-q.
(Fonterra Res. Centre, Fonterra Palmerston North, Private Bag 11029, NZL)
,
CROW V.l.
(Fonterra Res. Centre, Fonterra Palmerston North, Private Bag 11029, NZL)
,
DELABRE M.-l.
(Fonterra Res. Centre, Fonterra Palmerston North, Private Bag 11029, NZL)
,
LUBBERS M.
(Fonterra Res. Centre, Fonterra Palmerston North, Private Bag 11029, NZL)
,
BENNETT M.
(Inst. of Molecular Biosciences, Massey Univ., Private Bag 11222, Palmerston North, NZL)
,
NORRIS G.
(Inst. of Molecular Biosciences, Massey Univ., Private Bag 11222, Palmerston North, NZL)
資料名:
International Dairy Journal
(International Dairy Journal)
巻:
15
号:
6-9
ページ:
711-718
発行年:
2005年06月
JST資料番号:
W0531A
ISSN:
0958-6946
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
解説
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)