文献
J-GLOBAL ID:200902284445098183
整理番号:05A0517659
イチゴ(Fragaria ananassa)の果肉及びそう果におけるフェノール組成及び抗酸化活性
Phenolic Composition and Antioxidant Activities in Flesh and Achenes of Strawberries (Fragaria ananassa)
著者 (3件):
AABY Kjersti
(Norwegian Food Res. Inst., Aas, NOR)
,
SKREDE Grete
(Norwegian Food Res. Inst., Aas, NOR)
,
WROLSTAD Ronald E.
(Oregon State Univ., Oregon)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
53
号:
10
ページ:
4032-4040
発行年:
2005年05月18日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)