文献
J-GLOBAL ID:200902284722438736
整理番号:07A0331192
マレーシア・ドリアン(Durio zibethinus Murr.)栽培品種の特性化:官能特性と物理化学及びフレーバ特性との関連性
Characterisation of Malaysian durian (Durio zibethinus Murr.) cultivars: Relationship of physicochemical and flavour properties with sensory properties
著者 (5件):
VOON Y.y.
(Dep. of Food Sci., Fac. of Food Sci. and Technol., Universiti Putra Malaysia, 43400 Serdang, Selangor Darul Ehsan ...)
,
ABDUL HAMID N. Sheikh
(Dep. of Food Sci., Fac. of Food Sci. and Technol., Universiti Putra Malaysia, 43400 Serdang, Selangor Darul Ehsan ...)
,
RUSUL G.
(School of Industrial Technol., Universiti Sains Malaysia, 11800 Pulau Pinang, Malaysia)
,
OSMAN A.
(Dep. of Food Sci., Fac. of Food Sci. and Technol., Universiti Putra Malaysia, 43400 Serdang, Selangor Darul Ehsan ...)
,
QUEK S.y.
(Dep. of Food Sci., Fac. of Sci., The Univ. of Auckland, 11 Private Bag 92019, Auckland 1020, NZL)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
103
号:
4
ページ:
1217-1227
発行年:
2007年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)