文献
J-GLOBAL ID:200902284880769901
整理番号:06A0936517
甘味ホエー粉末の加速貯蔵時の褐変動力学及びそのシェルフライフの予測
Kinetics of browning during accelerated storage of sweet whey powder and prediction of its shelf life
著者 (3件):
DATTATREYA Anupama
(Dep. of Food Sci., Univ. of Wisconsin-Madison, 1605 Linden Drive, Madison, WI 53706-1519, USA)
,
ETZEL Mark R.
(Dep. of Food Sci., Univ. of Wisconsin-Madison, 1605 Linden Drive, Madison, WI 53706-1519, USA)
,
RANKIN Scott A.
(Dep. of Food Sci., Univ. of Wisconsin-Madison, 1605 Linden Drive, Madison, WI 53706-1519, USA)
資料名:
International Dairy Journal
(International Dairy Journal)
巻:
17
号:
2
ページ:
177-182
発行年:
2007年02月
JST資料番号:
W0531A
ISSN:
0958-6946
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)