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文献
J-GLOBAL ID:200902285037364394   整理番号:09A0835783

小麦活性グルテンと米粉から作った一塊のパンの比パン塊容積に及ぼす米粉特性の影響

Effects of Rice Flour Properties on Specific Loaf Volume of One-loaf Bread Made from Rice Flour with Wheat Vital Gluten
著者 (6件):
ARAKI Etsuko
(National Agricultural Res. Center for Western Region, Hiroshima, JPN)
IKEDA Tatsuya M.
(National Agricultural Res. Center for Western Region, Hiroshima, JPN)
ASHIDA Kanae
(National Agricultural Res. Center for Western Region, Hiroshima, JPN)
TAKATA Kanenori
(National Agricultural Res. Center for Western Region, Hiroshima, JPN)
YANAKA Mikiko
(National Agricultural Res. Center for Western Region, Hiroshima, JPN)
IIDA Shuichi
(National Agricultural Res. Center for Western Region, Hiroshima, JPN)

資料名:
Food Science and Technology Research  (Food Science and Technology Research)

巻: 15  号:ページ: 439-448  発行年: 2009年07月 
JST資料番号: L2827A  ISSN: 1344-6606  CODEN: FSTRFS  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 英語 (EN)
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