文献
J-GLOBAL ID:200902285079209690
整理番号:09A0951475
多糖類加水分解法を用いてプルシアンブルーナノ結晶の制御可能な合成及び形成メカニズム
Controllable Synthesis and Formation Mechanism Investigation of Prussian Blue Nanocrystals by Using the Polysaccharide Hydrolysis Method
著者 (5件):
DING Ya
(China Pharmaceutical Univ., Nanjing, CHN)
,
DING Ya
(Nanjing Univ., Nanjing, CHN)
,
HU Yu-Lin
(Nanjing Univ., Nanjing, CHN)
,
GU Gang
(Nanjing Univ., Nanjing, CHN)
,
XIA Xing-Hua
(Nanjing Univ., Nanjing, CHN)
資料名:
Journal of Physical Chemistry C
(Journal of Physical Chemistry C)
巻:
113
号:
33
ページ:
14838-14843
発行年:
2009年08月20日
JST資料番号:
W1877A
ISSN:
1932-7447
CODEN:
JPCCCK
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)