文献
J-GLOBAL ID:200902285185325330
整理番号:03A0612424
液体クロマトグラフィー-大気圧光イオン化質量分析による魚肉中のクロラムフェニコール残留物の定量
Determination of chloramphenicol residues in fish meats by liquid chromatography-atmospheric pressure photoionization mass spectrometry
著者 (3件):
TAKINO M
(Yokogawa Analytical Systems Inc., Osaka, JPN)
,
DAISHIMA S
(Yokogawa Analytical Systems Inc., Tokyo, JPN)
,
NAKAHARA T
(Osaka Prefecture Univ., Osaka, JPN)
資料名:
Journal of Chromatography A
(Journal of Chromatography A)
巻:
1011
号:
1/2
ページ:
67-75
発行年:
2003年09月05日
JST資料番号:
C0278B
ISSN:
0021-9673
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)