文献
J-GLOBAL ID:200902285357192818
整理番号:08A0483786
天然ハイドロコロイド乳化剤(2) 食品の乳化に用いられるGATIFOLIA(ガティガム)の乳化特性
Natural Hydrocolloid Emulsifiers (2) Emulsification Properties of GATIFOLIA (Gum Ghatti) Used for Emulsions in Food Products
著者 (7件):
IDO Takao
(San-Ei Gen F.F.I., Inc., Osaka, JPN)
,
OGASAWARA Takeshi
(San-Ei Gen F.F.I., Inc., Osaka, JPN)
,
KATAYAMA Tsuyoshi
(San-Ei Gen F.F.I., Inc., Osaka, JPN)
,
SASAKI Yasushi
(San-Ei Gen F.F.I., Inc., Osaka, JPN)
,
AL-ASSAF Saphwan
(North East Wales Inst., Wrexham, GBR)
,
PHILLIPS Glyn O.
(North East Wales Inst., Wrexham, GBR)
,
PHILLIPS Glyn O.
(Phillips Hydrocolloids Res. Ltd., London, GBR)
資料名:
Foods & Food Ingredients Journal of Japan
(Foods & Food Ingredients Journal of Japan)
巻:
213
号:
4
ページ:
365-371
発行年:
2008年04月01日
JST資料番号:
S0046A
ISSN:
0919-9772
CODEN:
FFIJER
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
解説
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)