文献
J-GLOBAL ID:200902285537145931
整理番号:08A0332984
牛乳の微生物数及び蛋白質変性に及ぼすオーム加熱の影響
Effects of Ohmic Heating on Microbial Counts and Denaturation of Proteins in Milk
著者 (6件):
SUN Huixian
(Hokkaido Univ., Sapporo, JPN)
,
KAWAMURA Shuso
(Hokkaido Univ., Sapporo, JPN)
,
HIMOTO Jun-ichi
(Rakuno Gakuen Univ., Ebetsu, JPN)
,
ITOH Kazuhiko
(Hokkaido Univ., Sapporo, JPN)
,
WADA Tatsuhiko
(Hokkaido Univ., Sapporo, JPN)
,
KIMURA Toshinori
(Hokkaido Univ., Sapporo, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
14
号:
2
ページ:
117-123
発行年:
2008年03月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)