文献
J-GLOBAL ID:200902285812718424
整理番号:04A0705566
熟成前及び熟成レベルのイストリア・ドライハムから単離した真菌
Moulds isolated from Istrian dried ham at the pre-ripening and ripening level
著者 (5件):
COMI G
(Univ. degli Studi di Udine, Udine, ITA)
,
ORLIC S
(Univ. Zagreb, Zagreb, HRV)
,
REDZEPOVIC S
(Univ. Zagreb, Zagreb, HRV)
,
URSO R
(Univ. degli Studi di Udine, Udine, ITA)
,
IACUMIN L
(Univ. degli Studi di Udine, Udine, ITA)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
96
号:
1
ページ:
29-34
発行年:
2004年10月01日
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)