文献
J-GLOBAL ID:200902285954273535
整理番号:09A0743743
超臨界CO2を用いる山椒(Xanthoxylum piperitum DC.)から辛味成分の抽出
Extraction of pungent components from Japanese pepper (Xanthoxylum piperitum DC.) using supercritical CO2
著者 (5件):
MACHMUDAH Siti
(Bioelectrics Res. Center, Kumamoto Univ., Kurokami 2-39-1, Kumamoto 860-8555, JPN)
,
MACHMUDAH Siti
(Chemical Engineering Dep., Sepuluh Nopember Inst. of Technol., Kampus ITS Keputih, Sukolilo, Surabaya 60111, Indonesia)
,
IZUMI Tetsuya
(Dep. of Applied Chemistry and Biochemistry, Kumamoto Univ., Kurokami 2-39-1, Kumamoto 860-8555, JPN)
,
SASAKI Mitsuru
(Dep. of Applied Chemistry and Biochemistry, Kumamoto Univ., Kurokami 2-39-1, Kumamoto 860-8555, JPN)
,
GOTO Motonobu
(Bioelectrics Res. Center, Kumamoto Univ., Kurokami 2-39-1, Kumamoto 860-8555, JPN)
資料名:
Separation and Purification Technology
(Separation and Purification Technology)
巻:
68
号:
2
ページ:
159-164
発行年:
2009年08月05日
JST資料番号:
T0428B
ISSN:
1383-5866
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)