文献
J-GLOBAL ID:200902286179460354
整理番号:07A1231347
低温蒸気加熱加工法による野菜類の殺菌
The Sterilization Effects of the Low Temperature Steam-Heating Process on Vegetables
著者 (4件):
YAGHI Shouhei
(Nippon Veterinary and Life Sci. Univ.)
,
OTOGURO Chikao
(Yamanashi Industrial Technol. Center)
,
SUMINO Takeshi
(Koriyama Women’s Univ.)
,
KANEKO Kentaro
(Nippon Veterinary and Life Sci. Univ.)
資料名:
日本調理科学会誌
(Journal of Cookery Science of Japan)
巻:
40
号:
6
ページ:
383-389
発行年:
2007年12月20日
JST資料番号:
Y0637A
ISSN:
1341-1535
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)