文献
J-GLOBAL ID:200902286186846900
整理番号:07A1032702
各種の糖条件下糖利用と高スクロース耐性に異なる能力を持つ市販パン酵母の機能ゲノミクス
Functional genomics of commercial baker’s yeasts that have different abilities for sugar utilization and high-sucrose tolerance under different sugar conditions
著者 (7件):
TANAKA-TSUNO Fumiko
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
MIZUKAMI-MURATA Satomi
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
MURATA Yoshinori
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
NAKAMURA Toshihide
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
ANDO Akira
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
TAKAGI Hiroshi
(Nara Inst. Sci. and Technol.(NAIST), Nara, JPN)
,
SHIMA Jun
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
資料名:
Yeast
(Yeast)
巻:
24
号:
10
ページ:
901-911
発行年:
2007年10月
JST資料番号:
B0587A
ISSN:
0749-503X
CODEN:
YESTE3
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)