文献
J-GLOBAL ID:200902286914661946
整理番号:07A1012104
ダッタンソバ蛋白質製品の調製及びコレステロール富化食餌投与のラット及びマウスのコレステロール代謝に及ぼすその影響
Preparation of Tartary Buckwheat Protein Product and Its Improving Effect on Cholesterol Metabolism in Rats and Mice Fed Cholesterol-Enriched Diet
著者 (8件):
TOMOTAKE H.
(Iida Women’s Junior Coll., Iida, JPN)
,
YAMAMOTO N.
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
,
KITABAYASHI H.
(Takano Co., Ltd., Ina, JPN)
,
KAWAKAMI A.
(Takano Co., Ltd., Ina, JPN)
,
KAYASHITA J.
(Prefectural Univ. of Hiroshima, Hiroshima, JPN)
,
OHINATA H.
(Food Technol. Res. Inst. of Nagano Prefecture, Nagano, JPN)
,
KARASAWA H.
(Food Technol. Res. Inst. of Nagano Prefecture, Nagano, JPN)
,
KATO N.
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
72
号:
7
ページ:
S528-S533
発行年:
2007年09月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)