文献
J-GLOBAL ID:200902287325945914
整理番号:04A0854939
ゲルに基づく蛋白質分析による屠殺後の蛋白質分解の評価とブタ最長筋の肉品質形質との関係
Assessment of postmortem proteolysis by gel-based proteome analysis and its relationship to meat quality traits in pig longissimus
著者 (5件):
HWANG I H
(National Livestock Res. Inst., Suwon, KOR)
,
PARK B Y
(National Livestock Res. Inst., Suwon, KOR)
,
KIM J H
(National Livestock Res. Inst., Suwon, KOR)
,
CHO S H
(National Livestock Res. Inst., Suwon, KOR)
,
LEE J
(National Livestock Res. Inst., Suwon, KOR)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
69
号:
1
ページ:
79-91
発行年:
2005年01月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)