文献
J-GLOBAL ID:200902287688808323
整理番号:08A1194000
リゾチームおよびカゼインの機能性に対するグルコサミンとの結合の影響
Effects of conjugation with glucosamine on the functional properties of lysozyme and casein
著者 (3件):
RAMEZANI Roghayeh
(Shiraz Univ., Shiraz, IRN)
,
ESMAILPOUR Mehrnaz
(Shiraz Univ., Shiraz, IRN)
,
AMINLARI Mahmoud
(Shiraz Univ., Shiraz, IRN)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
88
号:
15
ページ:
2730-2737
発行年:
2008年12月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)