文献
J-GLOBAL ID:200902288215969733
整理番号:05A0462056
食事用の果実,野菜および市販の冷凍果実パルプにおける抗酸化活性
Antioxidant Activity of Dietary Fruits, Vegetables, and Commercial Frozen Fruit Pulps
著者 (3件):
HASSIMOTTO Neuza Mariko Aymoto
(Univ. Sao Paulo, SP, BRA)
,
GENOVESE Maria Ines
(Univ. Sao Paulo, SP, BRA)
,
LAJOLO Franco Maria
(Univ. Sao Paulo, SP, BRA)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
53
号:
8
ページ:
2928-2935
発行年:
2005年04月20日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)