文献
J-GLOBAL ID:200902288331672179
整理番号:07A0077361
ジャガイモ果肉はラットの血清コレステロール及びトリグリセリド濃度を低下させた
Potato Pulps Lowered the Serum Cholesterol and Triglyceride Levels in Rats
著者 (10件):
HASHIMOTO Naoto
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
,
ITO Yusaku
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
,
HAN Kyu-Ho
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
,
SHIMADA Ken-ichiro
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
,
SEKIKAWA Mitsuo
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
,
TOPPING David L.
(CSIRO, Adelaide, AUS)
,
BIRD Anthony R.
(CSIRO, Adelaide, AUS)
,
NODA Takahiro
(National Agricultural Res. Center for Hokkaido Region, Hokkaido, JPN)
,
CHIJI Hideyuki
(Fuji Women’s Univ., Hokkaido, JPN)
,
FUKUSHIMA Michihiro
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
資料名:
Journal of Nutritional Science and Vitaminology
(Journal of Nutritional Science and Vitaminology)
巻:
52
号:
6
ページ:
445-450
発行年:
2006年12月
JST資料番号:
F0733A
ISSN:
0301-4800
CODEN:
JNSVA5
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)