文献
J-GLOBAL ID:200902288593747692
整理番号:05A0023871
内部損傷感受性の異なるジャガイモの化学および物理特性
Chemical and physical properties of potatoes differing in bruise susceptibility
著者 (9件):
HIRONAKA K
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido)
,
ISHIBASHI K
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido)
,
KOAZE H
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido)
,
YASUI K
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido)
,
MATSUDA K
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido)
,
SATO T
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido)
,
MORI M
(National Agricultural Res. Center for Hokkaido Region, Hokkaido)
,
TSUDA S
(National Agricultural Res. Center for Hokkaido Region, Hokkaido)
,
TAKADA A
(National Agricultural Res. Center for Hokkaido Region, Hokkaido)
資料名:
日本食品保蔵科学会誌
(Food Preservation Science)
巻:
30
号:
6
ページ:
289-293
発行年:
2004年11月30日
JST資料番号:
Z0775A
ISSN:
1344-1213
CODEN:
NSHKCW
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)