文献
J-GLOBAL ID:200902288718213970
整理番号:08A0478826
完全ベンジル化しょ糖及びしょ糖関連少糖類内のβ-フルクトフラノシド連結の酸性状態での選択的切断による部分ベンジル化単糖類,二糖類及び三糖類の製造
Preparation of partially benzylated mono-, di-, and trisaccharides by selective cleavage of the β-fructofuranosidic linkage in fully benzylated sucrose and sucrose-related oligosaccharides under acidic conditions
著者 (5件):
YAMANOI Takashi
(The Noguchi Inst., 1-8-1 Kaga, Itabashi-ku, Tokyo 173-0003, JPN)
,
MISAWA Noriko
(The Noguchi Inst., 1-8-1 Kaga, Itabashi-ku, Tokyo 173-0003, JPN)
,
MISAWA Noriko
(Dep. of Chemistry, School of Sci., Tokai Univ., Kitakaname 1117, Hiratsuka, Kanagawa 259-1292, JPN)
,
MATSUDA Sho
(The Noguchi Inst., 1-8-1 Kaga, Itabashi-ku, Tokyo 173-0003, JPN)
,
WATANABE Mikio
(Dep. of Chemistry, School of Sci., Tokai Univ., Kitakaname 1117, Hiratsuka, Kanagawa 259-1292, JPN)
資料名:
Carbohydrate Research
(Carbohydrate Research)
巻:
343
号:
8
ページ:
1366-1372
発行年:
2008年06月09日
JST資料番号:
B0929A
ISSN:
0008-6215
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)